Skohyllor

På jakt efter en skohylla? Det är idag ganska vanligt att man har bra många skor i hallen, de flesta personer har i alla fall några par skor var. För att kunna hålla ordning och reda på allt behöver man ha en eller flera bra skohyllor. Som tur är så finns det idag smarta lösningar som passar de flesta hallar, oavsett plats och smak.

Köp en snygg skohylla online

Vit skohylla
Skohylla i svartbetsad bok
Skohylla i ask och stål
Svart skohylla i metall
Skohylla i järn
Vit skohylla i två plan
Skohylla i kopparpläterad metall
Vit skohylla med låda och plats för tre par skor
Skohylla i ekdekor

Bland det vanligaste människor väljer att införskaffa är en skohylla med ett par hyllplan. Denna är ofta tillverkad i trä, och gärna med lite mellanrum så smuts och snö inte samlas på hyllan. Här brukar man kunna ställa av sig de skor man använder oftast. Vill man bygga på höjden kan man ibland stapla två skohyllor uppepå varandra. Ett smart alternativ kan vara att välja skohyllor som skruvas fast direkt i väggen, då kan man prova att sätta flera på rad eller bygga uppåt i höjden.

Sedan finns det en stor mängd snygga skoskåp där man kan gömma undan skorna så de inte syns alls. En del skoskåp har en praktisk spegel på utsidan, medan andra bara har ett litet handtag för att öppna alla de olika lådorna. Vissa skoskåp är dubbla så att man kan få plats med riktigt många par skor. Andra är mycket smala så man kan utnyttja en plats där man annars inte kan få plats med så mycket.

Skoskåp i grå melamin

Hallen är alltid det första man ser när man kommer in i ett hem. Det är också ett rum där hela familjen ofta samlas i samtidigt när alla ska ut till jobb och skola. Därför bör man se till att organisera den noga så att den ser snygg ut och ger ett bra intryck, samtidigt som det fungerar i vardagen. Om alla skor i hallen har en egen plats är det mindre risk att de spiller över ut på golvet där man lätt kan snubbla på dem.

Skohylla med stomme i ljust trä och hyllor i svart metall

Har man plats på höjden kan man välja ett skoskåp med lutande hyllor. Det tar inte alls så stor plats ut från väggen, men man kan få rum med en hel del skor inuti. En del skoskåp är kombinerade med en hatthylla, så att man kan hänga av sig kappan och ställa in skorna samtidigt. Sedan finns det ocksa praktiska skohyllor som har en liten bänk att sitta på uppepå hyllorna. Detta kan vara helt perfekt när man ska ta på eller av sig om fötterna.

Svart skohylla i trä och metall

Förutom att man vill organisera sina skor vill man också att det ska se snyggt ut samtidigt. Idag finns det flera otroligt fina linjer med hallmöbler som matchar varandra för ett enhetligt intryck. Det går att få nästan vilken färg man vill, även om svart, vitt, ek och furu fortfarande hör till favoriterna. Man kan därför idag äntligen inreda hallen lika noggrant som resten av hemmet.

Skoskåp med gott om plats för familjens alla skor