Hallspegel från Ferm Living (finns att köpa hos Rum21)

Hallspeglar

Dags för en ny hallspegel? Hallspeglarna som finns att köpa idag är ofta eleganta och kan få din hall att se både större och ljusare ut. En snygg spegel i hallen är inte bara ett praktiskt hjälpmedel när man vill kolla dagens outfit utan förstärker i många fall även inredningen.

Köp en snygg hallspegel online

Hallspegel med ram i mässing
Hallspegel med ram i svart trä
Hallspegel med hylla
Hallspegel där du kan förvara paraply, glasögon, brev och annat i stålkonstruktionen bakom spegeln
Golvspegel med läderdetaljer
Hallspegel på hjul
Rektangulär spegel
Hallspegel med kromat stativ

Hitta den perfekta hallspegeln för din hall online

Online hittar du många fantastiska möbel- och inredningsbutiker som gärna ser dig som kund. Flera av dessa erbjuder ett mycket brett och bra sortiment av hallspeglar. Det stora och breda utbudet gör att det idag går att få hallspeglar i de flesta stilar, former och storlekar.

Hallspeglar i olika storlekar

Vilken stil passar dig? Vissa gillar den minimalistiska stilen och skaffar därför en eller flera speglar till hallen som går i just denna stil, medans andra föredrar klassiska stora hallspeglar med raka former.

När det kommer till färg på ram är det vanligt att den går i vitt, svart eller ek. Särskilt oljad ek är ett populärt val i många hem. Andra populära färger man ofta ser är silver, mässing och guld.

Det är inte enbart det stora utbudet som gör att många väljer att handla sina speglar på nätet. Många handlar online för att det är otroligt bekvämt att kunna sitta hemma i mysfåtöljen med en laptop i knät och klicka mellan olika modeller.

Någonting annat värt att nämna är att många möbelbutiker i Sverige bjuder på fraktkostnaden fram till hemdörren, vilket är mycket uppskattat. Tack vare det stora utbudet och de schyssta villkoren finns det idag inga anledningar till att inte leta efter sin nya fina hallspegel på nätet.

Hallspegel med förvaring

Kan en hallspegel med förvaring vara något? En spegel i hallen kan vara användbar för mer än bara kolla om du har en bra eller dålig hårdag, har du ont om utrymme i hallen kan det nämligen vara otroligt praktiskt att skaffa en hallspegel med förvaring.

En vanlig modell man ofta ser är spegeln som kommer med en praktisk hylla placerad på sidan som är lite dold. Här kan man prova att ställa sina hårprodukter, parfymer och annat man vill ha nära till hands innan man går ut.

Ibland kommer hyllorna i spegeln även utrustade med praktiska krokar vilket verkligen gör utrymmet perfekt för att hänga små föremål, som exempelvis nycklar.

Spegel med förvaring