Hallmattor

Dags för en ny hallmatta? Hallen är ett rum i hemmet som man inte uppehåller sig så länge i, även om man kanske är där flera gånger om dagen. Det är dock ett ställe som man gärna vill ska se lite extra fint och väl planerat ut, eftersom det är första intrycket man får när man kommer in i huset.

Köp en snygg hallmatta online

Pappelina Carl Warm Grey
Pappelina Carl Granit
Pappelina Carl Pale Rose

Samtidigt behöver man en väl fungerande hall, med plats för hela familjens skor och jackor. Det är viktigt att ha bra hallmattor som kan ta hand om allt som man drar in utifrån. Det finns idag många hallmattor i olika storlekar att köpa som både hjälper till med smuts och annat, men även är snygga att se på.

Blå dörrmatta

Med alla de fina hallmöbler som finns att köpa på marknaden idag vill man gärna komplettera med en passande hallmatta. Eftersom urvalet är stort, med olika mönster och färger, kan man alltid vara säker på att man kommer hitta något som passar ens stil i hemmet alldeles perfekt.

Slitstark hallmatta i plast

Många väljer att kombinera en större hallmatta med några mindre. Man kan till exempel lägga en gångmatta från dörren och in till skohyllan. På sidorna kanske man vill ha ett par färgglada trasmattor eller andra typer av hallmattor. Det viktiga är att man lägger en dörrmatta innanför dörren där folk kan torka av sig om fötterna innan de går in, det hjälper fantastiskt mycket för att hålla hallen ren, särskilt under vintermånaderna och om man har flera små barn i familjen.

Hållbar och praktisk plastmatta

På vintern brukar det ta lite tid för skor och stövlar att torka av helt och hållet. När snön börjar smälta blir det ofta en hel del smuts som rinner av. Då kanske man vill ha praktiska hallmattor gjorda av plast, som är lätta att skölja av om de blir smutsiga. Naturligtvis gäller det att kombinera med en bra skohylla, kanske en i plast med många små låga kanter runt om.

Hur man planerar och vilka hallmattor man väljer att köpa beror en del på hur hallen ser ut. Det gäller att försöka förhindra att sand och smuts dras in i resten av huset. Därför bör man ha riktigt bra mattor som suger upp allt mellan dörren och skohyllan eller hallbänken, där man sitter och tar av sig skorna. På sommaren brukar det vara lite lättare, då har man mest hallmattor för att binda dammet och för att det är fint.

Det är verkligen kul att inreda ett hem, inklusive hallen. Idag finns det så otroligt många fina hallmöbler att välja mellan. Med ett par matchande dynor och hallmattor blir det sedan riktigt trivsamt. Man ger ett gott intryck för sina gäster pa besök och känner sig själv välkommen hem varje gång man stiger innanför dörren. En snygg och trivsam hall som har plats för allt är något som alla har behov av.

Turkos handvävd matta