Hallbyråer

På jakt efter en ny hallbyrå till hallen? En fantastisk hallmöbel som verkligen kan vara till stor hjälp för många är en hallbyrå. De flesta är överens om att det är viktigt att en hall är organiserad och väl planerad. Man vill ge sig själv och också människor på besök ett gott intryck. Detta är ju trots allt det första rummet man kommer in i och det är ofta en mycket bra början om hallen upplevs som lite extra välkomnande.

Köp en snygg hallbyrå online

Hallbyrå i massiv ek
Modern vit byrå med underrede i svart stål

Höga hallbyråer

Om golvytan i hemmet inte är så stor, vilket ofta är fallet för folk som bor i små lägenheter, kan det fungera bäst med en lite högre byrå. Med en hög hallbyrå kan man bygga på höjden i stället för att ta upp dyrbar golvuta.

Behöver man mer ljus till hallen kan man prova att ställa en lampa uppepå byrån, gärna ihop med en praktisk söt liten korg där alla kan lägga ifrån sig sina nycklar och annat.

Hög hallbyrå med sex lådor

Smala hallbyråer

I en byrå finns det verkligen plats för mycket, och det blir lätt att alltid hitta det man behöver. Vissa hallbyråer är smala med många små praktiska lådor.

Med en smal hallbyrå utrustad med många lådor kan varje familjemedlem äntligen ha sin alldeles egna lilla låda i hallen, så att alla vet direkt var de har sina saker.

En smal hallbyrå är perfekt för alla som behöver ett utrymme för att förvara exempelvis mössor och vantar, skoputs och andra mindre saker.

Smal hallbyrå

Stora och breda byråer

Det finns också en hel del hallbyråer som är lite bredare, med betydligt större lådor. Vissa familjer väljer att lägga alla saker i en låda, till exempel en låda enbart för vantar, en annan för halsdukar, och så vidare.

Dessa lite större hallbyråer kan också rymma flera par tofflor och skor om man så önskar, eller varför inte ett gäng varma ylletröjor. Med andra ord saker och ting som kanske inte alltid bör ligga framme, men som man ändå vill kunna ha nära till hands.

Köpa hallbyrå online

Som vanligt är det på nätet som det största utbudet av hallbyråer finns, här finns något för alla smaker. En riktigt bra möbelbutik att besöka när man är på jakt efter en snygg hallbyrå är Confident Living. Här hittar du idag nordens största sortiment av möbler och också en stor mängd unika varumärken du inte hittar i andra butiker.

Stor bred hallbyrå

Två andra bra möbelvaruhus som vi gärna rekommenderar är Trendrum och Furniturebox. Alla dessa butiker har alltid fantastiskt mycket fint att välja på till mycket rimliga priser.

I tillägg till detta så erbjuder de flesta svenska möbelbutiker fri frakt hela vägen hem när man handlar för en viss summa. Det är otroligt behändigt att få allt man köper hemskickat, särskilt tunga möbler som byråer, utan någon som helst extra kostnad.

Ordning och reda med en byrå i hallen

Att man tar sig tid att arrangera och planera sin hall är viktigt. Skor och även kläder som ständigt ligger lite huller om buller ger ingen vidare välkomnande känsla, samtidigt som det blir svårt för alla i familjen att hitta sina saker. Det är tillräckligt med stress när alla ska ut på morgonen, man vill inte behöva hålla på och leta efter den andra vanten eller skon.

Vit hallbyrå med åtta lådor

Ordning och reda i hallen minskar den onödiga stressen i vardagen, det gör det mycket lättare att hålla rent och ger samtidigt ett bättre intryck av hemmet helt allmänt.

Med en byrå i hallen kan man ha allt som behövs för att gå ut nära till hands. Man behöver inte längre gå in i flera olika rum i hemmet för att hämta saker man behöver.

En hallbyrå är en mycket praktisk förvaringsmöbel att ha i en hall eftersom den ofta har flera lådor, så det blir verkligen lätt att dela upp alla de små tingen.

Med alla de snygga, praktiska och billiga hallmöbler som idag finns tillgängliga på nätet att köpa, inklusive hallbyråer, så kommer det att gå som en dans att inreda hallen på allra bästa sätt.