Hallbelysning

Letar du hallbelysning? Bara för att man inte sitter och umgås i hallen i långa perioder varje dag ska man inte tro att det inte är ett viktigt rum. Det är här man först och främst tar emot sina gäster, och man vill att alla ska känna sig välkomna. Samtidigt så är hallen ett rum som man går igenom varje dag. Därför bör det fungera väl, men också vara inbjudande. Det ska kännas skönt att komma hem, så man ska ge hallen lite extra eftertanke. Till att börja med behöver man en bra hallbelysning.

Köp hallbelysning online

Taklampa i svartlackad stål
Plafond med bas i stal och ram i vitfärgat trä
Plafond skapad av vita metallbrickor
Svart vägglampa
Elegant plafond i sandblästrat glas
Taklampa i glas

Viktigt med bra belysning i hallen

Belysningen i hallen är viktig. Det finns ofta inget värre än att stressa på morgonen, att inte hitta vantarna eller snubbla över makens skor. När alla ska ut på samma gång bör man ha en bra hallbelysning som gör att man kan se ordentligt vad man håller på med.

Man tar sig också ofta gärna en sista koll i hallspegeln innan man går ut genom dörren, det gäller att vara presentabel. Men bara för att man vill kunna se ordentligt behöver inte lampan vara tråkig eller ful.

Snygg och praktisk hallbelysning

Idag finns det en hel del trevlig hallbelysning ute i lampbutikerna som är både snygg och praktisk. Man vill ju kunna skapa en mysig och trevlig atmosfär i hallen, så att alla, både familj och gäster känner sig välkomna till hemmet.

Vägglampor är perfekta att placera i hallen. När det är lite extra mörkt och kallt ute brukar man vilja lämna ljuset på så att hemmet inte känns så ruggigt. Då kan det verkligen vara bra med en eller flera små vägglampor som ger ifrån sig ett något diffusare ljus. Man kan alltid komplettera detta med med en något starkare taklampa för när man använder hallen.

Vägglampa i diskret design

Det finns riktigt läckra varianter av hallbelysning som verkligen matchar den övriga hallinredningen. Man kan också ofta reglera hur mycket de lyser genom att byta ut glödlampan mot en med större styrka. Bara man kontrollerar att lampan är godkänd för detta.

Många hus och lägenheter har kombinerad hall och ingång, och det flyter in i hemmet. Därför vill man gärna att lamporna i hallen ska passa ihop med den övriga stilen, eftersom det inte är klart avgränsade områden.

Spotlight där spottarna går att vinkla rätt ner

Tack vare det otroligt stora utbud som finns tillgängligt idag, speciellt om man går ut på nätet och letar, så kan man hitta hallbelysning som verkligen är snygg och samtidigt matchar resten av möblemanget.

Man kan snabbt och enkelt skapa en varm och inbjudande hall där alla känner sig välkomna hem, vare sig man är gäst eller familj.

Med en kombination av flera olika lampor kan man både lysa upp ordentligt i hallen, men även ge hemmet den där speciella stämningen som alla tycker om.

Vägglampa för hall som även fungerar som ett nyckelskåp