Tamburmajorer

Det brukar snabbt bli fullt med kläder i en hall, man behöver inte vara många i familjen förrän det bygger upp sig. Att hänga undan sina jackor och rockar varje dag kan vara lite jobbigt, och många har heller inte plats för en stor garderob i hallen. Då kan en tamburmajor vara ett mycket bättre alternativ.

En tamburmajor tar inte upp så mycket plats och man behöver inte ta fram borrmaskinen för att använda den. Den består helt enkelt av en ställning som står på ben med olika krokar och armar där man kan hänga upp sina ytterkläder.

När den är tom så ser den liten ut, men när man hänger upp alla rockar och jackor så märker man snabbt hur mycket som får plats egentligen och vilken bra och fantastiskt smidig möbel det är att ha i hallen.

Tamburmajor i oljad ek

Vissa tamburmajorer har krokar på flera olika nivåer, man utnyttjar höjden mer än någonting annat. Detta gör att även de allra minsta i familjen kan nå upp för att hänga av sig jackan, vilket därmed minskar oreda i hallen.

Det finns flera olika sorters hallmöbler. Alla har sina egna rutiner och behov, men de flesta vill kunna hålla hallen organiserad. Det underlättar både när man ska gå ut, men också för städningen.

När golvet hålls någorlunda fritt, och jackor och annat hänger lite högre upp på en tamburmajor eller krokar, så blir det betydligt lättare att dammsuga under.

Vit tamburmajor med åtta krokar

Köp en tamburmajor online

Den allra bästa platsen att titta på när man vill köpa en ny tamburmajor är på nätet. Utbudet är mycket stort i butiker som t.ex Trendrum och det blir därför lättare att hitta en som verkligen passar in i hallen och som kanske matchar hallmöblerna man redan har.

Man kan snabbt jämföra vad som finns och hur mycket det kostar, vilket underlättar valet. Ett bra antal svenska nätbutiker har gratis frakt fram till hemdörren om man handlar för en viss summa, vilket är till stor hjälp.

Svart tamburmajor i trä